El Servei de català del Priorat ofereix per primer cop el curs de català oral Ep! Escolta i parla

17/12/2019
El Servei Comarcal de Català del Priorat, situat a la seu del Consell Comarcal, obre novament període d’inscripció als cursos de català durant el mes de desembre.

Ep! Escolta i parla

La novetat d’aquest trimestre és la posada en marxa a Falset del primer mòdul del curs oral de català Ep! Escolta i parla, creat per la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquest curs s’adreça a persones adultes no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic amb l’objectiu que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català.

Les classes d’aquest curs, amb matrícula gratuïta,  es faran a partir de gener els dimarts i dijous de 18 a 20 h.

Es preveu que els aprenents que cursin l’Ep! Escolta i parla puguin tenir la mateixa competència oral que els alumnes que hagin acabat el nivell A2 del Marc Europeu Comú de Referència.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, a partir de gener, incorpora a l’oferta de tots els CNL de Catalunya l’Ep! Escolta i parla.

El curs està organitzat en tres mòduls i treballa nou temes relacionats amb la vida quotidiana. A cada mòdul es repassa el contingut treballat i se n’afegeix de nou.

La metodologia que es proposa és significativa i comunicativa, amb activitats que demanen moviment, joc i participació.

Per a més informació i inscripcions us podeu posar en contacte amb el Servei Comarcal de Català del Priorat, a la plaça de la Quartera 1 de Falset, tel. 977 83 19 83 (priorat@cpnl.cat).