Formació en l’àmbit digital per a joves d’entre 17 i 29 anys

06/02/2019
L’Oficina Jove del Priorat participa en un projecte pilot que busca afavorir la inserció dels joves que viuen fora de les àrees urbanes

L’Oficina Jove del Priorat participa en un projecte pilot, que tot just ara comença, i que té com a objectiu la millora de les oportunitats de formació i inserció dels joves que viuen fora de les àrees urbanes (no tan sols del Priorat, sinó també d’altres comarques rurals), tot fomentant les professions vinculades a l’àmbit digital. El projecte, que du per nom Insertdigital, s’adreça a joves d’entre 17 i 29 anys i el termini d’inscripció és obert fins al dia 28 de febrer. 

El projecte, que es desenvoluparà al llarg de l’any 2019, proposa una formació online de caràcter eminentment pràctic, amb un total de 300 hores. La formació versarà, principalment, sobre la transformació digital i les vendes a través d’estratègies digitals, i inclou pràctiques en empreses dissenyades per fer més fàcil el fet de trobar feina a la comarca, ja sigui directament o a través del teletreball. 

En definitiva, segons els responsables de l’Oficina Jove, “tindreu un acompanyament intensiu basat en el treball de millora de les competències, és a dir, les habilitats que us permeten l’acompliment eficaç de les tasques que us demana una feina”.

Aquest acompanyament, que recaurà sobre una orientadora, serà presencial i també virtual (online, a través d’una plataforma), amb espais de treball individual i en grup. L’objectiu és que, al final del projecte, els joves es trobin millor situats pel que fa al seu projecte professional, tinguin més potencial a l’hora de trobar feina, hagin millorat les seves competències i comptin amb un currículum que faciliti la seva inserció al mon laboral. 

A banda de tenir entre 17 i 29 anys i tenir motivació per l’àmbit digital, els interessats s’hauran d’inscriure prèviament al programa Garantia Juvenil com demandants d’ocupació o de millora. El projecte preveu que l’orientadora es desplaci als pobles d’aquells interessats on hi hagi dificultat de transport i fins i tot es preveu el pagament dels desplaçaments que inclogui el programa. Tot i això, està previst que bona part del projecte es faci des dels domicilis particulars.

Per a més informació, podeu consultar el següent web: www.vegga.org
Podeu trucar al 977830119
O escriure un mail a: mvernet@priorat.cat