La Cambra de Reus presenta els seus serveis als empresaris del Priorat

24/01/2020
La presentació, que tindrà lloc el dimecres 29 de gener, s’emmarca en l’obertura de la seva nova delegació al Priorat, en virtut d’un conveni signat amb el Consell Comarcal

En el marc de l’obertura de la seva nova delegació al Priorat, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus presentarà els seus serveis a les empreses de la comarca el dimecres 29 de gener, a les 19 h. a la Sala de Plens del Consell Comarcal. L’acte de presentació d’aquests serveis també inclourà la conferència “Innovar o morir: transformació digital a mida de les PIMES”, a càrrec de Jaume Marin, expert en marketing i digitalització.

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus compta des d’aquest gener amb una oficina descentralitzada a la seu del Consell Comarcal del Priorat, amb l’objectiu d’apropar-se a les empreses del Priorat i millorar els serveis que s’ofereixen presencialment als empresaris i emprenedors de la comarca. L’oficina descentralitzada està oberta al públic tots els dimarts.

Aquesta oficina de la Cambra al Priorat es va posar en servei després de la signatura del conveni formalitzat per les dues institucions. El conveni preveu la “presència física d’un tècnic de la Cambra de Comerç, especialitzat en formació, internacionalització i emprenedoria, que atendrà les necessitats de les empreses que vulguin traslladar les seves consultes”.  Aquest tècnic també atendrà “les consultes que li pugui traslladar l’àrea de Promoció Econòmica del Consell amb l’objectiu de col·laborar i establir sinergies”. D’acord amb aquest objectiu, el Consell Comarcal del Priorat ha cedit un espai físic a la Cambra, “un espai del qual disposarà un dia a la setmana”, amb la possibilitat d’ampliar els dies si és necessari.