Obre l’oficina descentralitzada al Priorat de la Cambra de Comerç de Reus

09/01/2020
El Consell Comarcal i la Cambra signen un conveni que apropa i millora els serveis que s’ofereixen als empresaris de la comarca

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus compta ja amb una oficina descentralitzada a la seu del Consell Comarcal del Priorat, amb l’objectiu d’apropar-se a les empreses del Priorat i millorar els serveis que s’ofereixen presencialment als empresaris i emprenedors de la comarca. L’oficina descentralitzada estarà oberta al públics tots els dimarts.

Aquesta oficina de la Cambra al Priorat es posa en servei després de la signatura del conveni que ha formalitzat les dues institucions aquest matí, a la seu del Consell Comarcal, a Falset. La signatura ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç, Indústria Navegació de Reus, Jordi Just, i del conseller d’Empresa, Formació i Ocupació del Consell Comarcal del Priorat, Lluís del Arca.

El conveni preveu la “presència física d’un tècnic de la Cambra de Comerç, especialitzat en formació, internacionalització i emprenedoria, que atendrà les necessitats de les empreses que vulguin traslladar les seves consultes”.  Aquest tècnic també atendrà “les consultes que li pugui traslladar l’àrea de Promoció Econòmica del Consell amb l’objectiu de col·laborar i establir sinèrgies”. D’acord amb aquest objectiu, el Consell Comarcal del Priorat cedeix un espai físic a la Cambra, “un espai del qual disposarà un dia a la setmana”, amb la possibilitat d’ampliar els dies si és necessari.

El conseller prioratí Lluís del Arca, s’ha felicitat d’aquesta iniciativa “per les facilitats que pot aportar als empresaris de la comarca, ja sigui en els programes de suport a la internacionalització, la formació i l’orientació als emprenedors, entre d’altres serveis”. D’altra banda, el president de la Cambra ha destacat la vocació de la institució de ser “al costat del teixit empresarial de la comarca del Priorat, tenint en compte que estem al seu servei i que tenim vocació d’arribar a tot el territori”.