Consorci LEADER Priorat–Baix Camp

El CONSORCI LEADER PRIORAT-BAIX CAMP, és una entitat pública sense ànim de lucre, constituïda com a Grup d’Acció Local, amb la participació d’institucions públiques i entitats del teixit socioeconòmic local.

L’àmbit territorial d’aquest Grup d’Acció Local comprèn la totalitat dels municipis de la comarca del Priorat i els 18 municipis del Baix Camp que tot seguit s’enumeren: l’Albiol, l’Aleixar, Alforja, Arbolí, l’Argentera, les Borges del Camp, Botarell, Capafonts, Colldejou, Duesaigües, la Febró, Maspujols, Prades, Pratdip, Riudecanyes, Riudecols, Vilanova d’Escornalbou i Vilaplana.

L’objectiu principal del Consorci Leader Priorat-Baix Camp, en conveni amb el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat, és promocionar i desenvolupar econòmicament i socialment les comarques del Priorat i Baix Camp. Des de l’any 2009 ofereix la gestió i optimització dels recursos econòmics assignats en el marc de l’eix Leader.

La tasca del Consorci consisteix a:

  • Informar i assessorar els sol·licitants dels ajuts Leader.
  • Gestionar i avaluar acollir-se a la visita de no inici d’inversions, prèvia a la convocatòria.
  • Gestionar les sol·licituds d’ajuts Leader per a la creació, millora o ampliació d’una empresa del sector agroalimentari, de turisme o microempresa, que inclou:
    • L’assessorament sobre la inversió a realitzar.
    • Seguiment de la preparació de l’expedient a presentar

 

Enllaços

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural