Certificats digitals (IdCat)

El Consell Comarcal del Priorat i el Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (Consorci AOC) han signat un conveni de col·laboració per a l’establiment d’una entitat de registre col·laboradora i validadora de dades per a l’emissió de certificats digitals idCAT.

 

Què us ofereix?

L'idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet.

Aquest servei permet a qualsevol ciutadà de la comarca obtenir el certificat digital idCAT a les oficines del Consell Comarcal del Priorat.

Els certificats digitals permeten operar amb diferents administracions i, a més, asseguren la integritat de les dades que envieu, això com la seva confidencialitat, ja que està emès per l’Agència Catalana de Certificació - CATCert. També permet fer altres operacions, com ara signar correus, documents electrònics i formularis web.

Sense la signatura electrònica els tràmits telemàtics no tenen validesa, ja que la xarxa electrònica no ofereix el nivell de seguretat necessari per garantir les vostres dades.

 

 

Enllaç

Agència Catalana de Certificació. Aquí trobareu tota la informació sobre com demanar el vostre certificat digital (idCAT).